Покриття обов’язковим автострахуванням у Пакистані становить лише 3%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Комісія з цінних паперів та бірж Пакистану (SECP), яка виконує функції фінансового регулятора, посилаючись на результати дослідження ринку ОСЦПВ, заявила про необхідність термінової уваги до ситуації на ринку автострахування. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Asia Insurance Review.

Згідно з дослідженням, наразі охоплення автострахуванням у Пакистані становить лише 3%, що нижче порівняно з іншими великими країнами регіону. Однією із причин такої ситуації є відсутність ефективного правозастосування обов’язкового автострахування.

«Відправною точкою має стати ефективне застосування існуючих законів та водночас активізація процесу внесення поправок до Закону про автотранспортні засоби 1939 року», – йдеться у звіті, підготовленому Пакистанським статистичним бюро.

У звіті йдеться, що в Пакистані зареєстровано понад 30 млн транспортних засобів, у тому числі 23 млн мотоциклів і 7 млн автомобілів. Кількість зареєстрованих транспортних засобів становить трохи більше ніж 900 тисяч, що відповідає 3% страхового покриття.

Коментарі