Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Досвідчені водії добре знають: випадки, коли, намагаючись уникнути дорожньо-транспортної пригоди, мимоволі сам створюєш аварійну ситуацію, трапляються досить часто. Хтось, уникаючи зіткнення з іншим учасником руху, занадто вивернув кермо – і виїхав на іншу смугу, хтось – запобігаючи ДТП, вилетів в кювет, хтось, рятуючи життя пішохода, що перебігав дорогу в недозволеному місці, – різко вдарив по гальмах, в результаті чого авто занесло, і воно зачепило припарковані на узбіччі транспортні засоби. Все це – реальні випадки дорожніх інцидентів, підтверджені статистикою поліції.

В подібну ситуацію нещодавно потрапив і один із клієнтів Страхової групи «ТАС», власник автомобіля BMW 730.

Цей випадок стався на Волині. Автомобіль рухався трасою, коли просто перед ним на дорогу виїхав мотоцикліст. Уникаючи зіткнення, водій BMW вивернув кермо, але не впорався з кермуванням – і автомобіль в’їхав у відбійник. В результаті аварії було пошкоджено передню частину легковика: капот, бампер, решітку радіатора, обидві блок-фари тощо.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим і оперативно врегулювала: буквально за тиждень після пригоди страховиком було здійснено належну виплату – в розмірі заподіяних автовласникові внаслідок пошкодження його транспортного засобу збитків. Сума виплати склала 1011313 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – за кількістю «зірок», різних за наповненням та ціною. Так, якщо «однозіркова» програма призначена здебільшого для досвідчених автомобілістів, які вважають за необхідне мати страховий захист лише на випадок великих збитків – внаслідок викрадення чи знищення авто, то програма «5 зірок» передбачає розширене страхове покриття за принципом повного КАСКО та містить низку цікавих та корисних для автовласника опцій.

Таким чином, в рамках одного договору кожен автомобіліст в залежності від своїх актуальних потреб та фінансових можливостей може отримати надійний страховий захист свого авто, що відповідає найвищим європейським стандартам і за прийнятною для себе ціною.

Коментарі