Понад 285 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Land Cruiser

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Аварія, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota Land Cruiser 200, сталася на Закарпатті. А причиною її став небезпечний та очевидно невдалий маневр одного з учасників руху.

Позашляховик їхав в транспортному потоці, коли на небезпечній відстані від нього в його смугу почав перестроюватися інший автомобіль – VW Golf. Результат маневру виявився сумним, але, зважаючи на щільність потоку та інтенсивність руху, цілком передбачуваним: водій Golf допустив зіткнення із Land Cruiser.

Внаслідок удару в авто винуватця аварії було пошкоджено обидві праві двері, заднє праве крило та задній бампер.  Зазнав пошкоджень і позашляховик, в якого постраждали передні ліві крило та двері, пороги та передній бампер.

Страхова група «ТАС», де Toyota Land Cruiser 200 застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та оперативно врегулювала шляхом виплати належного страхового відшкодування. Сума виплати склала 285715 грн.

Окрім того, в рамках своїх зобов’язань страховик самостійно організував проведення відповідних відновлювально-ремонтних робіт, тож власникові пошкодженого позашляховика залишалося лише після їх завершення забрати авто з СТО.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» впродовж вже багатьох років посідає одне з лідируючих місць на ринку автострахування України як за кількістю укладених договорів та залучених за ними премій, так і за обсягом виплачених за ними відшкодувань. Компанія пропонує до уваги своїх клієнтів широкий перелік страхових продуктів з можливістю вільного комбінування страхових ризиків в залежності  від актуальних потреб автовласника, а також з низкою ексклюзивних опцій, що стануть в нагоді у випадку будь-яких негараздів на дорозі.

Коментарі