Понад 4,6 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в пожежі комбайн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ця надзвичайна пригода сталася на Волині: просто в полі раптово загорівся зернозбиральний комбайн CLAAS Lexion 8700, задіяний в сільськогосподарських роботах.

Як пізніше було встановлено, причиною пожежі стало самозаймання.

Попри те, що викликані на місце інциденту рятувальники оперативно загасили вогонь, пошкодження комбайну виявилися досить суттєвими.

Втім, сам на сам із своїми проблемами і колосальними збитками його власник не залишився – завдяки наявності договору КАСКО від Страхової групи «ТАС».

Вивчивши обставини інциденту, СГ «ТАС» визнала випадок страховим. Страховиком було  організовано евакуацію пошкодженої спецтехніки з місця пригоди, а також оперативне проведення низки відповідних досліджень та експертиз, спрямованих на визначення розміру збитку.

На підставі висновків експертів СГ «ТАС» було розраховано, а потім і в мінімальні строки виплачено належне страхове відшкодування.  Сума виплати склала 4635406 грн.

Нагадаємо, за статистикою Національної асоціації страховиків України, Страхова група «ТАС» за підсумками І кварталу поточного року міцно утримує лідерство на ринку за обсягом виплачених за укладеними договорами страхування відшкодувань, що є безперечним підтвердженням гідного виконання страховиком всіх своїх зобов’язань перед клієнтами та надання їм насправді надійного страхового захисту у разі будь-яких негараздів.

Коментарі