Понад 406 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Правоохоронці стверджують: здебільшого дорожньо-транспортним пригодам можна запобігти, якщо чітко дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, бути пильними і уважними за кермом. Але є й винятки. Йдеться насамперед про випадки, коли винних в аварійній ситуації просто немає, адже вона сталася через обставини, вплинути на які людині не під силу.

Саме за таких обставин потрапив в аварію в Тернополі один з клієнтів СГ «ТАС», власник автомобіля Mazda CX-3, застрахованого за договором «ЄвроКАСКО». Просто під час руху водієві кросовера раптом стало зле, внаслідок чого він втратив контроль над кермуванням транспортним засобом і допустив його з’їзд на узбіччя, де автомобіль врізався в дерево, а також «зачепив» крилом стіну будівлі. Загалом в результаті зіткнення було пошкоджено обидва передні крила автівки, капот та передній бампер.

Страхова група «ТАС», визнавши страховий випадок, оперативно взялася до його врегулювання. Згодом компанією було ухвалено рішення про виплату клієнтові відповідного страхового відшкодування, що склало 406852 грн. Крім того, в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування страховик взяв на себе організацію проведення ремонту автомобіля.  Кросовер було одразу направлено на СТО і швидко відремонтовано, після чого передано автовласникові.

Залишається додати, що Mazda CX-3 було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням та відповідно різної вартості.

Зокрема програма «1 зірка» розрахована на автовласників, які хочуть убезпечити себе виключно на випадок великих збитків – внаслідок викрадення чи знищення авто. За програмою «2 зірки» СГ «ТАС» також відшкодує збитки, спричинені пошкодженням автомобіля в ДТП, через пожежу, стихійне лихо чи протиправні дії третіх осіб. «Тризіркова» програма до всього цього передбачає можливість отримання виплати без надання довідки поліції. Водночас автовласники, які обирають програму «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО», можуть розраховувати на виплату до всього іншого також у разі пошкодження авто внаслідок інших подій, аніж ті, що входять до переліку страхових ризиків в попередніх програмах. І максимальний страховий захист транспортного засобу забезпечує «п’ятизіркова» програма договору, що включає в себе покриття за принципом повного КАСКО, а також містить низку цікавих та корисних опцій та передбачає прискорену виплату страхового відшкодування.

Таким чином, в рамках одного договору кожен автовласник, в залежності від індивідуальних потреб, фінансових можливостей та водійського досвіду, може обрати оптимальну для себе програму страхування з потрібним рівнем страхового захисту – і це все при незмінно високій якості сервісу, що відповідає європейським  стандартам автострахування, і за прийнятною ціною.

Коментарі