Понад 413 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль VW Touareg, сталася на одній з площ столиці.

Позашляховик рухався на зелене світло перехрестям з круговим рухом, коли просто на нього виїхав автомобіль Alfa Romeo, що якраз в’їхав на коло. На жаль, уникнути зіткнення не вдалося. В результаті удару пошкоджень зазнали обидва авто. Зокрема у Alfa Romeo в аварії було пошкоджено обидві праві двері, у VW – переднє ліве крило, капот, передній бампер, розбито одну з блок-фар.

Страхова група «ТАС», де позашляховик застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та оперативно врегулювала, виплативши в рамках своїх зобов’язань належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 413716 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням та різної вартості. Так, програма «1 зірка» передбачає покриття виключно великих збитків – внаслідок знищення або викрадення автомобіля. За програмою «2 зірки» СГ «ТАС» до того ж відшкодує збитки автовласника, обумовлені пошкодженням застрахованого автомобіля в разі ДТП, пожежі, протиправних дій третіх осіб тощо. За програмою «З зірки» автовласник до всього переліченого має можливість отримати виплату без надання довідки поліції. В свою чергу, програма «4 зірки» також забезпечує покриття збитків автовласника внаслідок пошкодження авто в результаті будь-яких подій. Водночас максимальний страховий захист за принципом повного КАСКО передбачає програма «5 зірок», що, окрім розширеного покриття, в тому числі на випадок гідроудару, також містить цілу низку ексклюзивних корисних опцій.

Втім, на якій би програмі страхування договору «ЄвроКАСКО» не зупинив свій вибір автовласник, очевидно, що це буде страховий захист, що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування – і при цьому за абсолютно прийнятою ціною.

Залишається додати, що страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить від 0,99%.

Коментарі