Понад 490 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Mercedes

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Здавалося б, фактично порожня траса, справне авто, середина дня, чудова сонячна погода – ну хіба може за таких умов статися аварія? Досвід одного з клієнтів СГ «ТАС» красномовно свідчить: може, навіть якщо для цього й не було очевидних передумов.

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася на Житомирщині. Водій застрахованого СГ «ТАС» Mercedes-Benz S500 під час руху трасою «зачепив» відбійник, пошкодивши правий бік кузову автомобіля. Зокрема в результаті інциденту було пошкоджено обидва правих крила авто, обидві двері та диски двох коліс.

Втім, ремонтувати авто своїм коштом його власникові не довелося – завдяки наявності договору страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС».

Страховик, вивчивши обставини пригоди, визнав випадок страховим та оперативно врегулював, виплативши належне за договором відшкодування – в розмірі 490671 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС» включає в себе п’ять програм автострахування – за кількістю «зірок», різних за наповненням та відповідно різної вартості. Так, програма «1 зірка»  покриває виключно великі збитки автовласника – внаслідок знищення чи викрадення авто. За програмою «2 зірки» СГ «ТАС» до того ж відшкодує збитки, спричинені пошкодженням авто в ДТП, пожежі, через стихійне лихо чи протиправні дії третіх осіб. Ще більше ризиків покриває програма «3 зірки», крім того, автовласники, які обрали її, мають можливість отримати виплати без надання довідки поліції. В свою чергу, за програмою «4 зірки» СГ «ТАС» до всього іншого відшкодує збитки, спричинені іншими подіями, аніж перелічені вище. Водночас за програмою «5 зірок» компанія забезпечує максимальний страховий захист авто за принципом повного КАСКО, в тому числі покриває ризик гідроудару. До того ж «п’ятизіркова» програма включає в себе цілу низку корисних для автовласника опцій, передбачає VIP-сервіс та прискорену виплату страхового відшкодування.

Таким чином, в рамках одного договору кожен автовласник може обрати оптимальний для себе варіант страхового захисту – з урахуванням власних потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей. Втім, який би варіант не було обрано, очевидно, що укладений договір відповідатиме найвищим європейським стандартам автострахування.

Залишається додати, що страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить від 0,99%.

Коментарі