Понад 60,5 тисяч претензій у зв’язку з ураганами в Австралії зареєстрували місцеві страховики

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
В Австралії продовжують приймати претензії від постраждалих внаслідок ураганів, які обрушилися на низку штатів у період різдвяних та новорічних свят. За оцінками Страхової ради Австралії (ICA), страховики вже отримали загалом понад 60,5 тисячі претензій від застрахованих клієнтів з Квінсленду, Нового Південного Уельсу та Вікторії.

Раніше Страхова рада Австралії (ICA) оголосила значною подією тропічний циклон Джаспер, який обрушився на північні райони австралійського штату Квінсленд.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу відомо, що при оголошенні значної події ICA запускає спеціальні процедури, включаючи збирання даних, аналіз та звітність за претензіями. Уся діяльність ICA тісно координується з урядом Австралії, щоб забезпечити своєчасну допомогу постраждалим.

«Хоча ще зарано визначати повний вплив страхування на будинки і підприємства через надзвичайну ситуацію, що продовжується, ця подія може перерости в страхову катастрофу, якщо відбудеться значне збільшення кількості або складності претензій, якщо географічне поширення цієї події розшириться», — йдеться в прес-службі. релізі ICA.

Коментарі