Понад 625 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП кросовер

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Несприятливі погодні умови подеколи додають чималих клопотів автомобілістам. І часто-густо призводять до серйозних аварій на дорогах.

Саме така, досить неприємна історія сталася з одним із клієнтів СГ «ТАС», власником кросовера Skoda Karoq, застрахованого за договором «Правильне КАСКО».

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав пошкоджень автомобіль, сталася на Івано-Франківщині. А причиною її, принаймні почасти, стала злива. На слизькій після сильного дощу дорозі автівку занесло і врешті  відкинуло на бетонні блоки, встановлені біля узбіччя. В результаті наїзду було пошкоджено передню частину кросовера: бампер, решітку радіатора, розбито одну з блок-фар тощо.

Страхова група «ТАС» визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань за договором оперативно врегулювала. Після огляду пошкодженого автомобіля експертом страховиком було здійснено виплату відповідного страхового відшкодування – в розмірі понесених автовласником внаслідок аварії збитків. Сума виплати склала 625482 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є одним з безперечних лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування, як за кількістю укладених  договорів та сумою залучених за ними премій, так і за обсягом виплачених відшкодувань.

Так, лише за перші два місяці поточного року СГ «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування 195,58 млн грн, в тому числі 169,31 млн грн – за договорами КАСКО, полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та «Зеленою карткою». Залишається додати, що щодня СГ «ТАС» виплачує за договорами страхування 4,66 млн грн, з яких  4,03 млн грн – за договорами автострахування.

Коментарі