Понад $7 трлн преміального доходу отримає глобальна страхова галузь у 2022 році

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За оцінками аналітиків дослідницького підрозділу швейцарської Swiss Re – Swiss Re Institute – глобальний обсяг номінального преміального доходу страховиків у 2022 році перевищить $7 трлн.

Автори звіту звертають увагу на те, що номінальний приріст преміального доходу становитиме 6,2%, реальний річний приріст залишиться на незмінному рівні 0,4%.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з матеріалів звіту також відомо, що основними напрямами страхування, які відчують на собі події, пов’язані з військовою агресією Росії проти України, є авіація, торгові кредити, політичні ризики та морське страхування. За цими видами страхування слід очікувати значне зростання претензій. Автори звіту також очікують на значне зростання попиту на покриття кібернетичних ризиків.

«Страхування залишається галуззю, що зростає, і досягнення позначки в 7 трильйонів доларів США для глобальних премій є важливою віхою. Однак зараз непрості часи, і страховикам доведеться уважно стежити за інфляцією та економічним зростанням», – прокоментував Джером Жан Хегелі, головний економіст групи Swiss Re.

Коментарі