Понад 840 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджену в ДТП вантажівку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» вантажний автомобіль Reform, сталася на Київщині. На слизькій після зливи дорозі, проходячи поворот, водій не впорався з кермуванням – і допустив з’їзд вантажівки в кювет. Внаслідок інциденту було пошкоджено передню частину авто: капот, бампер, ліве крило, розбито обидві блок-фари.

Втім, сам на сам із наслідками аварії власник автомобіля не залишився – завдяки наявності договору страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» від Страхової групи «ТАС».

Вивчивши обставини пригоди, компанія визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування врегулювала, виплативши відповідне відшкодування. Сума виплати склала 840575 грн.

Варто зауважити, що Страхова група «ТАС» впродовж вже багатьох років є одним з беззаперечних лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування. Так, за даними авторитетного профільного видання Insurance TOP, за підсумками минулого року СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків  на ринку обов’язкової «автоцивілки», вчергове посіла перше місце на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та увійшла до ТОП-5 найбільших компаній в сегменті КАСКО – як за обсягом залучених премій, так і за сумою виплачених за відповідними договорами відшкодувань.

Нагадаємо, за 2022 рік Страхова група «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування понад 904 млн грн. При цьому левова частка відшкодувань припала саме на договори автострахування – за ними минулого року було виплачено майже 750 млн грн.

Залишається додати, що за статистикою компанії за чотири місяці вже поточного року СГ «ТАС» виплатила в якості відшкодувань майже 400 млн грн, з яких понад 345 млн грн за договорами автострахування: КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та «Зеленою карткою».

Коментарі