Понад 900 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за розбитий в ДТП автомобіль

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» – відшкодування в розмірі понад 900 тис. грн було виплачено власникові автомобіля Samand LX, застрахованого за договором «Правильне КАСКО».

Дорожньо-транспортна пригода, в якій було пошкоджено автомобіль, сталася на території Румунії, де автовласник перебував у відрядженні.

Під час руху трасою авто клієнта СГ «ТАС» несподівано «підрізав» трактор, що виїхав на дорогу. Намагаючись уникнути зіткнення, водій Samand вивернув кермо, але не зміг втримати автівку, і вона вилетіла в кювет, де перевернулася на дах. В результаті аварії автомобіль зазнав значних пошкоджень. Так, внаслідок перекидання було пошкоджено дах автомобіля, обидва передні крила, капот, передній бампер, розбито обидва дзеркала заднього виду тощо.

Страхова група «ТАС», де Samand було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала страховий випадок та в рамках своїх зобов’язань врегулювала, виплативши страхувальникові відповідне страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Сума виплати склала 901121 грн.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС» має широку територію дії, тож навіть перебуваючи за кордоном автовласники мають гідний страховий захист на випадок будь-яких негараздів, що можуть статися з їх транспортним засобом. Серед інших переваг продукту варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків, які можна вільно комбінувати в залежності від актуальних потреб автовласника, оптимальні строки виплат та якісний інформаційно-консультаційний супровід клієнтів в режимі 24/7 впродовж всього періоду дії договору.

Залишається додати, що Страхова група «ТАС» навіть в умовах повномасштабної війни та обумовленої нею економічної кризи продовжує працювати та забезпечувати гідний страховий захист своїм клієнтам за укладеними договорами страхування. Так, за сім місяців поточного року компанія виплатила в якості страхових відшкодувань понад 504 млн грн, з яких понад 138 млн грн – за договорами страхування наземного транспорту.

Коментарі