Попередні підсумки французької AXA Group за 9 місяців: зростання доходів у складних умовах

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За три квартали з початку року французька страхова група AXA Group наростила преміальний дохід на 2% до 78,4 млрд. євро, найбільший приріст зафіксований у секторі медичного страхування – на 14% до 13,1 млрд. євро. У майновому та від нещасного випадку преміальний дохід зріс на 6% (комерційні лінії) та 4% (персональне страхування).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що AXA Group оцінює потенційні претензії у зв’язку з ураганом Ян у 0,4 млрд євро за вирахуванням перестрахувального покриття.

Коментуючи результати за 9 місяців, фінансовий директор AXA Group сказав: «Наш надійний баланс забезпечує нам сильну позицію в поточних макроекономічних умовах, з коефіцієнтом платоспроможності II на рівні 225% та дуже високоякісним набором активів, який виграє від розумного розподілу протягом багатьох років».

Раніше з нового звіту французької страхової групи AXA Future Risks Report 2022 стало відомо, що незважаючи на широкомасштабну військову агресію росії в Україні та супутні загрози миру, економіці та безпеці, страхова галузь найбільшим ризиком для суспільства вважає глобальне потепління.

Коментарі