Попередні застраховані збитки від повені в Німеччині становитимуть 2 млрд євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Застраховані збитки від масштабної повені в Баварії та Баден-Вюртемберзі оцінюються представниками страхової галузі Німеччини в мільярди євро.

«Ми очікуємо, що застраховані збитки становитимуть близько двох мільярдів євро», – заявив керуючий директор Страхової асоціації Німеччини (GDV) Йорг Асмуссен. «Оскільки повінь ще не пройшла, особливо на Дунаї, в цій оцінці все ще існує певний ступінь невизначеності», – сказав він.

У GDV також зазначили, що страховики мають спеціальні плани дій, щоб швидко реєструвати та обробляти звіти про пошкодження.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що сильні дощові опади спричинили масштабні повені у південних регіонах Німеччини. Аналітична компанія VdS Schadenverhütung на прохання Страхової асоціації Німеччини (GDV) провела дослідження про ризики затоплення для мешканців федеральних земель та округів. Страхова асоціація GDV, аргументуючи цими результатами, вимагає запровадження обов’язкового страхування ризику повені та заборону будівництва в зонах підвищеного ризику.

Коментарі