Потрібен майже рік для підготовки суду у справі про лізингові літаки в росії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
До червня 2024 року мають бути завершені всі юридичні процедури, щоб розпочати судовий розгляд щодо виплати компенсації через затримані в росії лізингові літаки.

Найбільші авіаційні лізингові компанії SMBC та Avolon, а також BOC Aviation, CDB Aviation, Nordic Aviation Capital та Carlyle Aviation Partners висувають свої претензії в Ірландії. Келлі Сміт, адвокат Avolon, заявила, що «всі залучені сторони прагнуть призначити дату судового розгляду на 4 червня наступного року, при цьому низка процесуальних дій має бути завершена до цього часу».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що для проведення такого судового засідання потрібне підходяще приміщення для 180 учасників, які щодня відвідуватимуть суд. За словами судді, «жоден суд в Ірландії не є достатньо великим, щоб розглянути цю справу».

Нагадаємо, ірландська компанія AerCap розглядає свої страхові претензії у Високому суді Лондона. AerCap звернулася до суду з позовом на $3,5 млрд за понад 100 пасажирських авіалайнерів, які утримуються в росії.

Коментарі