Повінь у Німеччині влітку 2021 року: врегульовано 80% страхових претензій

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Трохи більше року минуло відколи деякі райони Західної Німеччини, Бельгії та Нідерландів опинилися в зоні впливу циклону Бернд, що викликав масштабну повінь. З того часу страхові компанії все ще отримують заявки на відшкодування застрахованої шкоди.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування з інтерв’ю члена правління Allianz Versicherungs Йохена Хауга, на першому етапі було організовано виплату страхового відшкодування для найбільш постраждалих клієнтів. Суму виплат було встановлено до 10 тис. євро без надання будь-яких доказів. Окрім грошової виплати на першочергові потреби компанія організувала доставку необхідного обладнання, включаючи сушильні машини та електрогенератори.

На сьогоднішній день страхове відшкодування отримали близько 80% заявників, 20%, що залишилися, будуть врегульовані до кінця року. Це стосується знищеного житла, відновлення якого потребує більш тривалих процедур.

«Не можна забувати, що знищений автомобіль чи предмети побуту можна легко відшкодувати у вигляді тотального збитку. З пошкодженою або зруйнованою будівлею інакше», – прокоментував представник Allianz.

Фото: Allianz Group

Коментарі