Позов до групи страховиків подала лізингова авіакомпанія Carlyle Aviation Partners

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ще одна лізингова авіакомпанія Carlyle Aviation Partners звернулася до суду з позовом на групу страхових та перестрахувальних компаній, щоб отримати компенсацію за конфісковані в росії авіалайнери.

Згідно з заявою Carlyle Aviation, компанія має намір стягнути з перестраховиків суму збитків через списання вартості 23 літаків, які з початку війни в Україні утримуються на території росії.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що в позовній заяві зазначено понад десяток страхових та перестрахувальних компаній, серед яких – American International Group UK, Chubb European Group та Berkshire Hathaway. Обсяг страхового відшкодування буде визначено під час судового розгляду. В авіакомпанії наголосили, що регулярно сплачують страхові внески, але «відповідачі не виконали свою частину угоди».

Раніше до Високого суду Лондона звернулася найбільша на Близькому Сході лізингова авіакомпанія Dubai Aerospace Enterprise (DAE) та лізингова авіакомпанія з Дубліна AerCap. Обидві компанії мають намір через суд компенсувати завдані збитки.

Коментарі