Преміальний прибуток австралійської QBE до кінця року збільшиться на 10%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Австралії QBE підбила підсумки за третій квартал 2023 року, повідомивши про зростання преміального доходу на 7%. За три квартали з початку року цей показник збільшився на 10%, порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Згідно з звітом QBE, останніми місяцями тривала активність подій природного катастрофічного характеру, включаючи шторми, пожежі та повені.

«Претензії у зв’язку з катастрофами за цей період мали позитивну тенденцію порівняно з переглянутим припущенням QBE щодо вартості катастроф на 2023 фінансовий рік у розмірі $1,3 млрд», – заявили в компанії. У компанії уточнили, що збитки на ризик природних катастроф за поточний рік очікуються на рівні $950 млн.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що незважаючи на слабші показники ризикових активів, висока прибутковість із фіксованим доходом підкріпила сприятливі інвестиційні результати австралійського страховика.

Нагадаємо, до кінця року приріст сукупного преміального доходу QBE становитиме 10% замість раніше оголошеної мети «від середнього до високого однозначного числа».

Коментарі