Прибуток китайської Ping An за перше півріччя перевищив прогнозні оцінки аналітиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
«Несподіваним» назвали галузеві експерти зростання прибутку у першому півріччі китайського страхового гіганта Ping An. Згідно зі звітом Ping An, прибуток за перші 6 місяців зріс на 3,9% до 60,3 млрд юанів, що перевищує середню оцінку аналітиків, які прогнозували прибуток у 52,8 млрд юанів.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що операційний прибуток Ping An зріс на 4,3%, незважаючи на скорочення майже на третину нових страхових договорів та волатильності інвестиційного ринку. Разом з тим період пандемічних обмежень сприяв скороченню кількості претензій і, відповідно, страхових виплат Ping An.

Глава Ping An прокоментував: «Суттєва невизначеність збережеться щодо Covid-19, а також внутрішнього та зовнішнього середовища у другій половині 2022 року/…/Нам ще доведеться багато зробити для реформ та інновацій».

Нагадаємо, Ping An Insurance оголосила про успішний запуск першого оптичного супутника дистанційного зондування Землі, щоб удосконалювати якість фінансових послуг для ланцюжків постачання Ping An Bank.

Коментарі