Прибуток Лондонського Lloyd’s зростає, незважаючи на інвестиційні збитки та резерви у зв’язку з війною в Україні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Лондонський Lloyd’s наростив прибуток, незважаючи на інфляцію, складну геополітичну обстановку, нестабільність ринків капіталу та витрати у зв’язку із природними катастрофами.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Lloyd’s, прибуток від андеррайтингу склав у першому півріччі 1,2 млрд фунтів стерлінгів, що на 0,8% вище за аналогічний показник минулого року.

Збитки від інвестиційної діяльності Lloyd’s у розмірі 1,8 млрд фунтів стерлінгів були компенсовані зростаючим преміальним доходом. Згідно зі звітом, валова премія збільшилася на 17,4% до 24 млрд. фунтів стерлінгів проти 20,5 млрд. фунтів стерлінгів роком раніше.

На фінансовий результат Lloyd’s вплинуло резервування 1,1 млрд. фунтів для клієнтів, які постраждали внаслідок війни в Україні.

“Lloyd’s продовжує працювати з урядами та регулюючими органами по всьому світу над введенням санкцій проти росії, одночасно реалізуючи знаменну програму, оголошену в липні, зі страхування суден, що повертають зерно з портів України”, – йдеться у прес-релізі Lloyd’s.

Коментарі