Прибуток сінгапурської Great Eastern скоротився на 30% через волатильність ринку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сінгапурська компанія Great Eastern у 2022-му фінансовому році заробила $504 млн (784,2 млн сінгапурських доларів) чистого прибутку. Цей результат на 30% нижчий за аналогічний показник минулого року.

У компанії повідомили, що падіння прибутку зумовлене «негативними змінами на фінансовому ринку, які несприятливо вплинули на оцінку зобов’язань за страховими договорами у сінгапурському бізнесі».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Great Eastern відомо, що операційний прибуток від страхового бізнесу зріс на 7%, проте невдачі в інвестиційній діяльності компанії призвели до загального скорочення прибутку.

«Незважаючи на те, що на прибуток Групи вплинула волатильність на світових фінансових ринках протягом року, наш інвестиційний портфель залишається надійним і наша позиція капіталу також залишається сильною», – прокоментував головний виконавчий директор Групи. За його словами, «діловий клімат залишається складним, відбиваючи геополітичну невизначеність, складний інвестиційний клімат та інфляційний тиск».

Коментарі