Прибуток страховика життя з Канади Sun Life не виправдав прогнозних очікувань

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Канади Sun Life Financial повідомила, що за підсумками першого кварталу прибуток не відповідає прогнозним очікуванням через недостатньо високі продажі в Азії, які не дозволили компенсувати зниження доходів у секторі групового страхування.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування зі звіту Sun Life, базовий прибуток знизився на 2,2% до CA$875 млн ($640 млн), але чистий прибуток зріс на 1,5% до CA$818 млн ($598 млн).

«На базовий прибуток вплинув продаж Sun Life UK, зростання кількості випадків захворюваності та закінчення надзвичайної ситуації в галузі охорони здоров’я в США. Наш капітал залишається сильним, і цього кварталу ми оголосили про збільшення дивідендів для наших акціонерів на 4% і розраховуємо активно продовжити зворотний викуп акцій у другому кварталі», – прокоментував Кевін Стрейн, президент і генеральний директор Sun Life.

Нагадаємо, у квітні 2023 року Sun Life Financial повідомила про завершення угоди з продажу свого страхового бізнесу у Великій Британії. Згідно з прес-релізом Sun Life, завершено продаж Sun Life UK в Phoenix Group, яка є найбільшим у Великій Британії довгостроковим ощадним та пенсійним бізнесом з більш ніж 12 млн клієнтів та активами у розмірі 260 млрд фунтів стерлінгів під управлінням.

Коментарі