Прибуток страховиків життя зростатиме на тлі зростання інвестиційного доходу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аналітичний підрозділ швейцарської страхової групи Swiss Re Institute опублікував звіт, присвячений перспективам ринку страхування життя.

У звіті «Страхування життя в епоху вищих відсоткових ставок» йдеться про покращення перспектив страхування життя та відновлення прибутковості через зростання прибутковості інвестицій та маржі за продуктами страхування життя.

Як з’ясував інтернет ресурс Укрстрахування зі звіту Swiss Re Institute, протягом п’яти років операційний прибуток страховиків на восьми найбільших ринках страхування життя зросте більш ніж на 60%. Автори звіту зазначають, що головним драйвером зростання прибутковості стане збільшення за п’ять років інвестиційного доходу страховиків життя на 40%.

«Сьогодні споживачі швидко переходять до купівлі товарів для страхування життя, які забезпечать їм вищі пенсійні доходи/…/Ми прогнозуємо, що після зростання премій всього на $300 млрд за все десятиліття 2010–2019 років страховики життя отримають $1,5 трлн ощадних премій протягом 10 років, починаючи з 2025 року, і досягнуть $4 трлн ощадних премій до 2034 року», – йдеться у звіті.

Коментарі