Прибуток страхової групи AIG у першому кварталі перевищив прогнозні очікування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група зі США AIG (American International Group) завершила перший квартал 2024 року з прибутком $1,2 млрд, який перевищив прогнозну оцінку аналітиків.

У повідомленні AIG говориться, що прибуток склав $1,77 на акцію порівняно з $1,63 на акцію за той же період роком раніше.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що перевищення реального показника прибутку відбулося завдяки низьким збиткам щодо ризику природних катастроф у першому кварталі. Згідно з AIG, збитки від подій природного катастрофічного характеру склали $106 млн, що майже вдвічі менше за прогнозні розрахунки.

Протягом першого кварталу AIG провела викуп звичайних акцій на суму $1,7 млрд. Згідно із заявою, рада директорів затвердила виплату дивідендів акціонерам у розмірі $0,40 на звичайну акцію, що на 11% більше, ніж попередні квартальні виплати.

За словами генерального директора AIG Пітера Заффіно, скорочення частки AIG у бізнесі зі страхування життя та пенсійного забезпечення Corebridge залишається головним пріоритетом у 2024 році.

Коментарі