Прибуток Travelers скоротився на тлі інвестиційних невдач та погодних явищ

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одна з найбільших страхових компаній США Travelers підбила підсумки четвертого кварталу, повідомивши про зниження прибутку на 39% до $819 млн. Показник чистого прибутку Travelers за весь 2022 рік знизився на 22% до $2,84 млрд.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту страховика відомо, що скорочення прибутку стало наслідком невдач у загальному андеррайтингу, інвестиційній діяльності та у зв’язку зі збитками щодо ризику природних катастроф.

Коментуючи результати компанії, Алан Шнітцер, голова та головний виконавчий директор, відзначив негативний вплив зимового снігового урагану Еліотт на результати за четвертий квартал. “Ми раді повідомити про хороші результати за четвертий квартал 2022 року, особливо у світлі сильного зимового шторму, що обрушився на США та Канаду в останній тиждень року”, – сказав він.

Нагадаємо, наприкінці грудня ураган Еліотт обрушився на низку штатів у період різдвяних свят, принісши з собою рясні снігопади, поривчастий вітер та сильні морози. Найбільш постраждалими штатами стали Техас, Джорджія, Теннессі, Північна Кароліна та Нью-Йорк. За оцінками аналітиків компанії моделювання ризиків катастроф Karen Clark&Company (KCC), сукупний застрахований збиток оцінюється в $4,5 млрд.

Коментарі