Проблемам страхування у сфері транспорту та логістики присвячено звіт Lloyd’s та WTW

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Підрозділ Лондонського страхового ринку Lloyd’s Futureset спільно з аналітиками WTW підготували доповідь «У русі: переосмислення транспортно-логістичних ланцюжків постачання», в якій висвітлюються проблеми ланцюжків постачання та можливості страхування для транспортно-логістичної галузі з оборотом $9,7 трлн.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт Lloyd’s та WTW, більше 90% опитаних транспортних та логістичних компаній згодні з тим, що страхування ризиків ланцюжка постачання має вирішальне значення, але при цьому 77% респондентів заявили про відсутність доступу до рішень щодо страхування ланцюжка постачання. та нестачі даних.

При складанні звіту враховувалися результати опитування, у якому взяли участь 175 глобальних спеціалістів із сектору транспорту, логістики та страхування.

«Завдяки цій серії звітів ми сподіваємося сприяти більш тісній співпраці між клієнтами та страховиками для підвищення стійкості до ризиків у всіх секторах та мінімізації впливу загроз у ланцюжку поставок, які стримують глобальну торгівлю», – прокоментувала Ребекка Клемент, директор з корпоративних зв’язків Lloyd’s.

Коментарі