Прогноз від Verisk: застраховані збитки від землетрусу в Японії становитимуть $1,8-3,3 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Збитки страхової галузі від недавнього землетрусу в Японії оцінюють провідні аналітичні компанії, включаючи Verisk Analytics (США), яка очікує, що страхові збитки становитимуть від $1,8 млрд до $3,3 млрд.

У звіті Verisk йдеться, що модельовані оцінки застрахованих збитків не враховують збитки незастрахованого майна, а також втрати землі, інфраструктури, автомобілів та перерви у роботі бізнесу як прямі, так і непрямі.

«Змодельована оцінка застрахованих збитків також не охоплює компенсаційні збитки працівникам, збитки від ризиків цивільного будівництва, ризики морських вантажів та морських корпусів, авіаційні ризики, транзитні, складські ризики, всі ризики рухомого майна, ризики нещасних випадків за участю людей, витрати на врегулювання збитків », – йдеться у звіті.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що компанія моделювання ризиків катастроф CoreLogic оцінює застраховані втрати, заподіяні землетрусом у Японії, у суму від $1 млрд до $5 млрд. При аналізі збитків включені прямі збитки від землетрусу та супутні збитки, заподіяні пожежею та цунамі.

Компанія Karen Clark&Co (KCC) також представила свій прогноз збитків у розмірі $6,4 млрд.

Коментарі