Програма розвитку ООН для відновлення України включає підтримку страхування воєнних ризиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхування воєнних ризиків для проектів післявоєнного відновлення України підтримуватиметься Програмою розвитку ООН (ПРООН) у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між МЗС України та ПРООН.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення міністерства закордонних справ України. Підписання Меморандуму відбулося 18 липня у рамках візиту міністра закордонних справ Дмитра Кулеби до США.

Меморандум передбачає залучення додаткової допомоги Програми розвитку ООН до повоєнного відновлення України в рамках пріоритетів українського уряду, зокрема у сфері страхування воєнних ризиків, розмінування, відновлення енергетичної інфраструктури та підтримки малого та середнього бізнесу.

«Уряд України активно заручається підтримкою іноземних партнерів для повоєнного відновлення. Програма розвитку ООН – це потужне проектне агентство із загальним бюджетом у 6,7 млрд дол. США». – Прокоментував міністр Дмитро Кулеба.

«Меморандум, який ми підписали сьогодні, дозволить збільшити обсяги її підтримки, зокрема, дозволить залучати її експертизу та можливості для вирішення першочергових завдань відновлення України: страхування ризиків, пов’язаних із війною, розмінування територій, відновлення постраждалої енергетичної інфраструктури та підтримки малого та середнього бізнесу», – сказав він.

Коментарі