Провідні банківські групи «нервуються з приводу прибутковості» та планують скорочення штату

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Волатильність світових ринків, зростання витрат за умов інфляційного тиску зумовили скорочення робочих місць у банківському секторі.

За інформацією агентства Reuters, керівники найбільших світових банківських груп “нервуються з приводу прибутковості у 2023 році”, скорочуючи витрати на утримання штатних співробітників у своїх офісах.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення Reuters відомо, що фінансовий конгломерат із Великобританії Barclays провів скорочення чисельності працівників корпоративного та інвестиційного підрозділів на 3%.

Американська фінансова корпорація Citigroup скоротила “десятки робочих місць”, а швейцарський Credit Suisse вже заявив про майбутні звільнення, намагаючись скоротити витрати на 2,5 млрд. швейцарських франків. За словами двох джерел Reuters, банк скорочує близько 5% свого персоналу у сфері приватного банківського обслуговування у Гонконгу.

Серед банківських груп, чиї співробітники незабаром втратять свої робочі місця, – Deutsche Bank, Goldman Sachs, HSBC, Morgan Stanley та інші.

Коментарі