Рейтинг фінансової стійкості страхового ринку Lloyd’s підвищився до рівня AA–

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor’s (S&P) підвищило рейтинг фінансової стійкості страхового ринку Лондонський Lloyd’s до рівня AA-з прогнозом «стабільний». Раніше цей показник для Lloyd’s був на рівні А+.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Lloyd’s відомо, що в основу перегляду рейтингу покладено результати за основними фінансовими показниками – капіталом, платоспроможністю, прибутковістю та балансом Lloyd’s.

У звіті йдеться, що S&P підкреслює коригувальні дії з андеррайтингу, здійснені Lloyd’s останніми роками, – зосереджені на стійкій дисципліні андеррайтингу за допомогою кращого нагляду за синдикатами – як ключову причину зміни показників Lloyd’s.

«Рейтинги фінансової стійкості є життєво важливими показниками для наших клієнтів, нашого ринку та наших інвесторів. Це підвищення вселяє новий оптимізм щодо того, що ми продовжимо нашу позитивну фінансову траєкторію та забезпечимо хороші фінансові перспективи на 2023 рік», – прокоментував Буркхард Кіз, фінансовий директор Lloyd’s.

Коментарі