Рейтинги французької AXA Group залишаються високими зі стабільним прогнозом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Рейтинг фінансової стійкості французької страхової групи AXA Group та її дочірніх підрозділів залишається високим завдяки ефективній операційній діяльності та «сильному управлінню корпоративними ризиками».

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо зі звіту міжнародного рейтингового агентства AM Best. Автори звіту, окрім успіхів в управлінні корпоративними ризиками AXA Group, відзначають «сприятливий бізнес-портфель» Групи та сильну капіталізацію.

Згідно з AM Best, рейтинг фінансової стійкості AXA Group залишається на рівні A+ та довгостроковий кредитний рейтинг емітента на рівні «aa-». Прогноз, наданий цим кредитним рейтингам, є стабільним.

Нагадаємо, перший квартал 2022 року для французької страхової групи AXA Group завершився зростанням валового виторгу на 1% до 31,3 млрд євро. За словами фінансового директора Групи, оцінювати остаточні збитки AXA Group у зв’язку з війною Росії проти України поки що зарано, але попередньо можна порівняти потенційні витрати зі збитками від події катастрофічного характеру.

Коментарі