Рейтинги перестраховика SCOR знижуються, але прогноз залишається стабільним

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Рейтинги провідної перестрахувальної компанії Франції SCOR знизилися через низькі фінансові показники за підсумками 9 місяців з початку року. За оцінками міжнародної рейтингової агенції Fitch Ratings, компанія SCOR «не виправдала очікувань за п’ять років і погіршила їх цього року».

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт Fitch Ratings, рейтинги фінансової стійкості страховика (IFS) SCOR та її дочірніх компаній знижено до «AA-». Довгостроковий рейтинг дефолту емітента знижено до «A».

Разом з тим, аналітики Fitch зберегли прогноз для SCOR на рівні «стабільний», чекаючи протягом найближчих 12-14 місяців відновлення прибутковості компанії.

Раніше міжнародна рейтингова агенція S&P Global Ratings переглянула рейтинги французького перестраховика SCOR на тлі зниження операційних показників компанії. Рейтинг фінансової стійкості SCOR знижено до «AA-». Також знижено довгострокові кредитні рейтинги емітента SCOR та його операційних дочірніх компаній.

Нагадаємо, за підсумками трьох кварталів 2022 року французька перестрахувальна компанія SCOR наростила преміальний дохід на 6,2% до 14,8 млрд євро, але це не компенсувало понесених витрат компанії.

Коментарі