Рейтинги страхової групи VIG підтверджені на найвищому рівні: S&P

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor’s (S&P) підтвердило рейтинг страхової групи Vienna Insurance Group (VIG) на рівні A+ зі стабільним прогнозом.
Згідно з коментарем S&P, австрійська страхова група VIG демонструє стабільне зростання доходів та достатню капіталізацію.

За даними S&P, на кінець 2022 року капіталізація Групи залишалася значно вищою за рівень «ААА» через сильне зростання бізнесу, консолідацію компаній Aegon в Угорщині та Туреччині та зростання відсоткових ставок у Європі.

Згідно з рейтинговими оцінками, на найближчі три роки «достатність капіталу Групи перебуватиме як мінімум у діапазоні «AA» у моделі капіталу, що базується на ризику Standard&Poor’s».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що після тривалого періоду блокування угоди між нідерландською Aegon та австрійською страховою групою Vienna Insurance Group (VIG) сторони оголосили про закриття транзакції. Нагадаємо, у листопаді 2020 року угода про купівлю австрійською страховою групою VIG підрозділів Aegon в Угорщині, Польщі, Румунії та Туреччині зіткнулася з відмовою влади Угорщини у дозволі на цю угоду.

Коментарі