Ресторанна група зі США має намір домогтися страхового відшкодування за переривання бізнесу в період Covid

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Мережа ресторанів із США, що входить до групи Consolidated Restaurant Operations (CRO), не залишає спроб отримати страхове відшкодування збитків, спричинених карантинними обмеженнями Covid.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування, в Апеляційному суді Нью-Йорка розглядатиметься позов CRO до страхової компанії Westport Insurance, яка є одним із дочірніх підрозділів швейцарської страхової групи Swiss Re.

Якщо вердикт за цим позовом буде винесений на користь ресторанної групи, це може стати прецедентом для інших компаній, що постраждали від переривання бізнесу, зі сфери громадського харчування та послуг. Досі в таких позовах суд приймав сторону страховиків, які відмовляли своїм корпоративним страхувальникам у відшкодуванні збитків через Covid.

За даними Американської асоціації страхування P&C, позови, пов’язані з пандемією, були відхилені майже всіма федеральними окружними судами, високими судами штатів, проміжними апеляційними судами та більшістю державних та федеральних судів першої інстанції.

Ресторанна група CRO очікує здобути перемогу в суді, що допоможе «переламати широку тенденцію відмови у задоволенні позовів на федеральному рівні та рівні штатів США».

Коментарі