Результати Hannover Re у першому кварталі відповідають заявленим цілям

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія з Німеччини Hannover Re за підсумками першого кварталу повідомила про чистий прибуток у розмірі 484 млн євро і преміальний дохід 6,6 млрд євро. Згідно з прес-релізом Hannover Re, такі результати повністю відповідають заявленим цілям на 2023 рік.

«Завдяки результатам за перші три місяці ми досягли понад чверть річного плану у розмірі не менше 1,7 млрд євро і, таким чином, знаходимося на правильному шляху», – прокоментував Жан-Жак Хеншоз, генеральний директор Hannover Re. «Водночас, ми ще більше зміцнили нашу стійкість. Таким чином, перед поточними проблемами ми залишаємося надійним партнером для наших клієнтів».

Операційний прибуток Hannover Re збільшився на 21% до 720 млн євро, чистий прибуток групи зріс на 13%.

Найбільшими втратами стали збитки від землетрусу в Туреччині з чистими витратами у розмірі 201 млн євро, а також інтенсивний циклон і велика повінь, які торкнулися Нової Зеландії і обійшлися в 52 млн євро та 47 млн євро відповідно.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що перестрахувальна компанія Hannover Re очікує у першому кварталі 2023 року збитків у зв’язку із землетрусом у Туреччині та Сирії на рівні 200 млн євро.

Коментарі