Результати HDI Global у першому кварталі створюють основу для виконання річних цілей

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Німеччини HDI Global, що входить до складу Talanx Group, завершила перший квартал з операційним прибутком 140 млн євро проти 86 млн. євро в першому кварталі 2023 року. Чистий прибуток HDI Global склав 104 млн євро проти 69 млн євро роком раніше.

У прес-релізі компанії йдеться, що початок фінансового року для страховика став успішним. За три місяці з початку року сукупний коефіцієнт покращився на 1,4 в.п. до 9,8%, а страхові доходи склали 2,3 млрд євро проти 2,1 млрд євро в першому кварталі минулого року.

«Завдяки добрим результатам у першому кварталі HDI Global започаткувала новий фінансовий рік дуже багатообіцяюче», – прокоментував д-р Едгар Пульс, генеральний директор HDI Global SE. «Фінансові показники дозволяють нам і надалі реалізовувати наші амбіції/…/будь то перехід до безвуглецевого світу, зростаюча цифровізація, автономні транспортні засоби, морські вітряні електростанції, нові види палива та джерела енергії, а також необхідність запобігання кліматичним ризикам загалом».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про результати HDI Global за 2023 рік.

Коментарі