Результати першого кварталу у страховій компанії Chubb назвали чудовими

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія зі США Chubb повідомила про отримані у першому кварталі 2024 року прибутки у розмірі $2,14 млрд. Цей результат на 13,3% перевищує аналогічний показник першого кварталу минулого року.

Операційний прибуток Chubb у першому кварталі склав $2,22 млрд, збільшившись на 20,3%.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Chubb, преміальний дохід у секторі страхування життя склав $1,63 млрд, збільшившись на 26,3%. Преміальний обсяг у секторі майнового та страхування ризику нещасного випадку збільшився у звітному кварталі на 13,3%.

«Ми розпочали рік із просто чудового кварталу. Основний операційний прибуток виріс на двозначні цифри завдяки зростанню доходів від андеррайтингу P&C більш ніж на 15% з опублікованим комбінованим коефіцієнтом 86%, прибуток від інвестицій зріс більш ніж на 23%, а доходи від страхування життя зросли майже на 10%», – прокоментував голова та головний виконавчий директор Chubb Еван Г. Грінберг.

Раніше повідомлялося, що Chubb уклала угоду про покупку генерального агента Healthy Paws, який спеціалізується на страхуванні свійських тварин.

Коментарі