Результати страхової групи Argo у першому півріччі залишаються збитковими

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія Argo Group поки не досягла прибуткового результату ні в другому кварталі, ні в першому півріччі.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Argo Group, збиток у другому кварталі становив $0,5 млн проти $8,9 млн роком раніше. Усього за півріччя збиток Argo Group становив $36,9 млн проти $22,5 млн роком раніше.

Преміальний дохід Групи склав у першому півріччі $1,16 млрд ($562 млн за квартал), що на 20,2% нижче за аналогічний показник минулого року. Чистий преміальний прибуток за півріччя скоротився на 24,7% до $685 млн.

«Наші головні результати відображають наші навмисні та дисципліновані дії у певних сферах бізнесу. Ми, як і раніше, зосереджені на зниженні витрат та зниженні волатильності доходів. Успіх цих зусиль був продемонстрований у другому кварталі подальшим покращенням коефіцієнта видатків та низьким рівнем збитків від катастроф, незважаючи на підвищені галузеві втрати від катастроф протягом періоду». – Прокоментував головний виконавчий директор Argo Томас А. Бредлі.

Коментарі