Річний прибуток Hannover Re у розмірі 1,8 млрд євро відповідає прогнозним показникам

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Чистий прибуток перестрахувальної групи Hannover Re за 2023 рік збільшився до 1,8 млрд. євро, що відповідає цільовому показнику річного прибутку в розмірі не менше 1,7 млрд. євро (консенсус: 1,8 млрд. євро).

Згідно з попередніми даними, Hannover Re досягла операційного результату (EBIT) у розмірі 1,97 млрд євро (консенсус: 2,40 млрд євро) у 2023 фінансовому році.

«Збільшення резервів із перестрахування майна та від нещасних випадків мало істотний вплив на EBIT, особливо в четвертому кварталі, що призвело до значно більшого збільшення рівня впевненості в резервах, ніж спочатку планувалося», – йдеться у прес-релізі Групи.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Hannover Re підтвердила прогноз на 2024 рік. Очікується, що чистий прибуток становитиме не менше 2,1 млрд євро. Доходи від перестрахування зростуть більш ніж на 5% на рівні Групи, причому зростання обсягів, ймовірно, буде сильнішим у перестрахування майна та від нещасних випадків, ніж у перестрахування життя та здоров’я. Рентабельність інвестицій має становити не менше 2,8%.

Коментарі