Річний прибуток страховика зі США Liberty Mutual знизився на 49%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одна з провідних компаній на ринку майнового та ризику нещасного випадку США Liberty Mutual Holding підбила підсумки за 2023 рік, повідомивши про чистий прибуток у розмірі $213 млн проти $414 млн у 2022 році.

Незважаючи на зростання прибутку за четвертий квартал на 7% до $654 млн, загалом за рік чистий результат Liberty Mutual знизився на 49%.

«Незважаючи на більш високу активність зі збитків у цьому кварталі, глобальні рішення щодо управління ризиками призвели до покращення загального сукупного коефіцієнта на 3,7 пункту порівняно з повним 2022 роком, що зумовлено меншими втратами від катастроф та діями за ставками», – прокоментував президент. та виконавчий директор Liberty Mutual Тім Суїні.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Liberty Mutual та італійська Generali домовилися про угоду, згідно з якою іспанський підрозділ Liberty переходить у власність Generali. Страховий бізнес Liberty Seguros, окрім головного офісу в Мадриді, включає підрозділи в Ірландії, Північній Ірландії та Португалії. Вартість операції становитиме $2,5 млрд з урахуванням коригувань при закритті.

Liberty Seguros є найбільшим підрозділом Liberty Mutual за межами США. Сукупний обсяг преміального доходу у 2022 році становив 1,2 млрд євро. У Liberty Seguros працюють понад 1,7 тисячі співробітників.

Коментарі