Ринок non-life страхування Японії збільшуватиметься на 3% щорічно: GlobalData

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ринкова частка автострахування у Японії становить 50,5%, але пандемія Covid-19 призвела до скорочення нових контрактів, преміального доходу та попиту на продукти у цьому секторі. Очікується, що скорочення преміального доходу в автострахування продовжиться і наступного року, що, швидше за все, позначиться на темпах зростання всього страхового ринку країни.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з аналітичного звіту GlobalData, в якому прогнозується середньорічний темп приросту ринку non-life на рівні 3%, що призведе до 2026 року до загального обсягу страхових премій $133,1 млрд. Драйвером ринкового зростання виступатимуть лінії комерційного страхування , оскільки моторне страхування дещо сповільнилося через пандемію

«Повільне зростання насамперед можна пояснити зниженням автострахування, на частку якого припадає понад 50% премій із загального страхування. Очікується, що з 2023 року галузь загального страхування набиратиме обертів завдяки зростанню всіх основних напрямів страхування», – прокоментував страховий аналітик GlobalData.

Коментарі