РНБО України спільно з Marsh McLennan та Oliver Wyman обговорили розробку Стратегії трансформації України

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) провела онлайн-конференцію з представниками консалтингових аналітичних компаній Marsh McLennan та Oliver Wyman. Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу РНБО України.

Повідомляється, що учасники конференції обговорили низку питань, серед яких програма страхування військових ризиків в Україні, робота зернового коридору, розробка Стратегії трансформації України.

Керівник Апарату РНБО презентував платформу даних для аналізу військових ризиків в Україні, реалізовану в інформаційно-аналітичній системі «СОТА», користувачами якої є найбільші страховики, включаючи ринок Lloyd’s.

Обговорювалися подальші спільні кроки зі страхування військових ризиків у сфері авіаперевезень, страхування інвестицій у відновлення України, а також роботи зернового коридору. Глава Апарату РНБО висловив вдячність експертам Oliver Wymen: «Було дуже приємно працювати з вашою командою над угодою зі страхування зерна, яка принесла значні політичні результати для України».

Нагадаємо, платформу даних про військові ризики, розроблену при партнерстві міжнародного страхового брокера Marsh McLennan та Урядів України, запущено в роботу.

Коментарі