Руйнування мосту в Балтиморі матиме обмежений вплив на перестраховиків: Fitch Ratings

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аналітики міжнародної рейтингової агенції Fitch Ratings вважають, що наслідки від руйнування мосту в Балтиморі за участю контейнеровозу Dali будуть обмеженими для перестрахувальних компаній.

Цей прогноз не виключає значних економічних збитків, оскільки «порушення в портовому русі зберігатимуться протягом кількох місяців, доки міст буде розчищено та відновлено».

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт Fitch Ratings, ця подія вплине на сектор страхування морської відповідальності, корпусу судна, майна, вантажу та переривання бізнесу.

«Довгостроковіші, непередбачені багатомільярдні події, що виникають внаслідок стихійних чи антропогенних дій, впливають на схильність страховиків до ризику та їх готовність надавати андеррайтингові можливості, що сприятиме продовженню позитивних тенденцій ціноутворення та підтримуватиме жорсткість ринку морського страхування зокрема», – йдеться у звіті Fitch Ratings.

Раніше кредитно-рейтингова агенція Morningstar DBRS оцінила застраховані збитки від руйнування мосту в Балтиморі у суму від $2 млрд до $4 млрд.

Коментарі