Samsung Fire&Marine Insurance стала 14-м учасником, який залишив Альянс Net-Zero

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Південної Кореї Samsung Fire&Marine Insurance стала 14-м учасником, який залишив Альянс страховиків Net-Zero. Кількість учасників, які вирішили залишити Альянс, збільшується з кожним днем.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що кількість учасників Альянсу Net-Zero скоротилася з 30 до 17. Членство в Альянсі поки що зберігають такі компанії, як Aviva, Beazley, Generali, Credit Agricole, NN Group і донедавна – Samsung Fire&Marine Insurance.

Майже рік тому всі підрозділи південнокорейського конгломерату Samsung зобов’язалися припинити фінансування вугільних проектів та підприємств, частка викопного вугілля у доході яких перевищує 30%. Нагадаємо, до конгломерату Samsung входять страхові компанії Samsung Life та Samsung Fire&Marine.

Залежність від вугільної енергетики у Південній Кореї залишається досить високою. Рівень викидів СО2 на одного жителя Південної Кореї є одним із найвищих у світі. Ініціатива Samsung щодо відмови від вугільних проектів відіграє вирішальну роль у тому, щоб країна відмовилася від «брудної» енергетики.

Коментарі