Сектор майнового страхування в Китаї щороку зростатиме на 12%: GlobalData

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Протягом найближчих 5 років сукупний річний темп зростання сектора майнового та страхування ризику нещасного випадку (P&C) у Китаї становитиме 12,1%.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з аналітичного звіту GlobalData. У вартісному вираженні зростання сектора за показником преміального доходу становитиме з 271 млрд юанів ($40,5 млрд) у 2024 році до 428,3 млрд юанів ($67,7 млрд) у 2028 році.

Згідно з GlobalData, китайська індустрія страхування P&C, як очікується, зросте на 12,3% у 2024 році, чому сприятимуть позитивні зміни у законодавстві та збільшення попиту на поліси страхування від пожежі та страхування майна від кількох ризиків через часті стихійні лиха.

Для порівняння: у 2023 році у секторі P&C Китаю спостерігалося зростання на 15,9%.

«Сегмент страхування майна в Китаї знаходиться на порозі сильного зростання, чому сприяють сприятливі зміни у законодавстві, збільшення попиту на поліси сільськогосподарського страхування та зростання будівельної діяльності. Однак економічна та геополітична невизначеність, а також високі втрати від природних катастроф залишаться серйозними проблемами для страховиків майна протягом наступних п’яти років», – прокоментувала Маногна Вангарі, страховий аналітик GlobalData.

Коментарі