Сектор страхування Китаю може відігравати ключову роль у системі управління ризиками країни

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Протягом найближчих п’яти років китайський сектор страхування майнового та ризику нещасного випадку (P&C) зростатиме щорічно в середньому на 12,1%. Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з нового звіту аналітичної компанії GlobalData.

За темпу зростання 12,1% на рік страхова галузь Китаю буде здатна генерувати преміальний дохід у 2028 році на рівні 428 млрд юанів ($67,7 млрд).

Зростання страхового сектору Китаю «підкріплено сприятливими змінами у законодавстві та зростанням попиту на поліси страхування від ризику пожежі та природних катастроф».

«Очікується, що регуляторні реформи, спрямовані на розширення онлайн-операцій та зміцнення актуарної системи сільськогосподарського страхування, збільшать поширення сільськогосподарського страхування, сприяючи зростанню страхування майна», – йдеться у звіті.

Автори звіту також впевнені, що сектор страхування майна в Китаї покликаний відіграти ключову роль у системі управління ризиками країни, забезпечуючи стійкість та захист від непередбачених негараздів.

Коментарі