Сектор страхування життя Сінгапуру щорічно зростає на 10%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За оцінками аналітиків GlobalData, ринок страхування життя Сінгапуру протягом п’яти років збільшуватиметься на 10% щорічно. Таким чином, вже до 2027 року сектор страхування життя Сінгапуру досягне $77 млрд. сукупного преміального доходу.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з матеріалів звіту відомо, що драйвером зростання сектора стане збільшення попиту на продукти страхування життя на тлі поінформованості населення Сінгапуру про глобальну пандемію.

Автори звіту зазначають, що прогнозна оцінка враховує деяке уповільнення економічного зростання у Сінгапурі, фактор високої інфляції та геополітичної невизначеності.

Продукти страхування життя в Сінгапурі переважно купують люди з високим рівнем доходу. «Сінгапур має одну із найбільших концентрацій заможних людей. Частка полісів з єдиною премією загалом GWP страхування життя збільшилася з 32,3% у 2019 році до 49,7% у 2022 році», – прокоментували в GlobalData.

Раніше Комісія з регулювання банківської та страхової діяльності Китаю (CBIRC) та Грошово-кредитне управління Сінгапуру (MAS) підтвердили свої наміри і надалі зміцнювати партнерське співробітництво у сфері регулювання та нагляду.

Коментарі