Середньорічний темп зростання страхового ринку Малайзії становитиме 5,2%: GlobalData

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аналітики GlobalData прогнозують середньорічний темпи зростання страхового ринку Малайзії на найближчі п’ять років на рівні 5,2%. Відповідно до такого прогнозу до 2027 року преміальний дохід страхового ринку Малайзії складе $15,9 млрд.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту GlobalData відомо, що цього року преміальний дохід страхової галузі Малайзії становитиме $13,1 млрд із зростанням 2,4% річних.

Автори звіту відзначають збільшену поінформованість населення про здоров’я та фінансове планування, а також про недорогі продукти термінового страхування життя та страхування майна. Крім цього, драйвером зростання сектора стали зміни в нормативно-правовій базі.

«Відновлення економіки після пандемії та нижчий наявний дохід призвели до зміни споживчих переваг у бік від товарів першої необхідності. Це вплинуло на продаж полісів страхування життя у 2022 році», – прокоментував страховий аналітик GlobalData.

Нагадаємо, сукупний річний темп зростання страхового сектора Сінгапуру складе 8,7% з 1 млрд сінгапурських доларів ($700 млн) у 2022 році до 1,5 млрд сінгапурських доларів ($1,1 млрд) у 2027 році.

Коментарі