Середньорічний темп зростання страхового сектору Гонконгу до 2028 року становитиме 6,3%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна рейтингова та аналітична компанія GlobalData прогнозує сукупний річний темп зростання страхового сектору Гонконгу на рівні 6,3%.

Якщо фактичний темп зростання відповідатиме прогнозному, то до 2028 року обсяг страхового сектора зросте до 85,6 млрд. гонконгських доларів ($10,9 млрд.) за показником преміального доходу.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту GlobalData відомо, що протягом 2022 та 2023 років середньорічний темп зростання становив 5,5%. Такий же темп збережеться протягом найближчих двох років, який підтримується сектором страхування ризику нещасного випадку та здоров’я (PA&H). Разом із страхуванням відповідальності та майнових ризиків сектор PA&H приносять 75% всього сукупного доходу страховиків Гонконгу.

«Індустрія загального страхування Гонконгу продемонструвала стійке зростання на 5,5% у 2022 та 2023 роках. Зростання було підтримане відновленням попиту на поліси медичного страхування та страхування подорожей з материкового Китаю. Китайські клієнти, обов’язкові класи страхування та зростання інфляції призвели до збільшення премій щодо полісів медичного страхування. Очікується, що ця тенденція збережеться у 2024 та 2025 роках», – прокоментували у GlobalData.

Коментарі