Сhaucer вказує на пробіл у покритті ризику вуличних заворушень

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Збільшення вартості життя через інфляцію та зростання відсоткових ставок безпосередньо впливає на частоту подій, пов’язаних із суспільними заворушеннями.

За даними британської страхової компанії Chaucer, різке падіння реальних доходів посилило невдоволення населення європейських країн та призвело до збільшення цивільних заворушень.

У прес-релізі Chaucer вказується на нестачу страхової пропозиції для покриття ризиків суспільних заворушень, соціальних заворушень, масових страйків.

Однак багато страховиків виключили покриття збитків від страйків, заворушень та цивільних заворушень (SRCC) із стандартних умов страхового полісу. «Навіть на окремому ринку SRCC деякі страховики обмежують ризики, які вони покривають, особливо у традиційно нестабільних частинах світу», – йдеться у прес-релізі.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення Chaucer відомо, що кількість випадків соціальних заворушень у Німеччині збільшилася на 13% у першому кварталі 2023 року порівняно з першим кварталом 2022 року — 249 випадків порівняно зі 161. У Франції цей показник зріс на 55% — до 249 випадків соціальних заворушень у першому кварталі 2023 року порівняно зі 161 у першому кварталі 2022 року.

Коментарі